Як подивитися, хто поставив лайк в Інстаграм

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Lerik

Як подивитися, хто поставив лайк в Інстаграм

Сообщение Lerik » 23 май 2025, 23:56

Після встановлення останньої версії Інстаграму помітила, що більше не можу бачити, хто саме ставив лайки на мої пости. Інформації дуже мало, навіть коли натискаю на число — показує лише кілька акаунтів. Це якийсь збій чи нові налаштування?

marta_petrova

Re: Як подивитися, хто поставив лайк в Інстаграм

Сообщение marta_petrova » 24 май 2025, 01:25

Lerik писал(а):
23 май 2025, 23:56
Після встановлення останньої версії Інстаграму помітила, що більше не можу бачити, хто саме ставив лайки на мої пости. Інформації дуже мало, навіть коли натискаю на число — показує лише кілька акаунтів. Це якийсь збій чи нові налаштування?
Після глобального оновлення Instagram у 2025 році функція відображення лайків стала більш обмеженою — платформа запровадила режим «Hide Like Count» за замовчуванням для нових акаунтів та дає авторам публікацій змогу приховувати кількість і список лайків, читайте https://www.foxy-it.com.ua/uk/blog/yak- ... instagram/ Якщо ви не бачите всіх лайків, можливо, автор активував цю опцію. Перевірте також своє інтернет-з’єднання і оновлення додатка — стара версія може обмежувати доступ до функцій. Щоб переглянути більше лайків, відкрийте вебверсію Instagram, де іноді відображається до 1 200 імен. Якщо ви просуваєте пости, для підтримки активності рекомендується помірна накрутка лайків через сервіси типу Foxy‑IT.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»