Умисне знищення або пошкодження майна

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
marta_petrova

Умисне знищення або пошкодження майна

Сообщение marta_petrova » 05 май 2025, 02:24

Мого чоловіка звинувачують в умисному знищенні чи пошкодженні майна за статтею 194 ККУ. Він заперечує свою причетність до цього злочину. Ми не знаємо, як правильно діяти в цій ситуації і чи є шанс уникнути серйозних наслідків. Яка допомога потрібна від адвоката в такому випадку?

Lerik

Re: Умисне знищення або пошкодження майна

Сообщение Lerik » 06 май 2025, 02:14

marta_petrova писал(а):
05 май 2025, 02:24
Мого чоловіка звинувачують в умисному знищенні чи пошкодженні майна за статтею 194 ККУ. Він заперечує свою причетність до цього злочину. Ми не знаємо, як правильно діяти в цій ситуації і чи є шанс уникнути серйозних наслідків. Яка допомога потрібна від адвоката в такому випадку?
Ми зіштовхнулися з подібною ситуацією кілька місяців тому, коли мій брат потрапив під обвинувачення за умисне пошкодження майна. Спочатку ми були в паніці, адже такі справи можуть мати серйозні наслідки, особливо коли мова йде про матеріальний збиток. Однак після консультації з адвокатом https://criminal-advocate.com.ua/servic ... nya-majna/ нам вдалося розібратися в ситуації. Адвокат детально проаналізував обставини справи і з’ясував, що пошкодження майна могло бути наслідком непорозуміння або навіть необережності. Вони також звернулися до експертів, щоб визначити реальну шкоду та довести, що дії мого брата не були умисними. Правильний підхід адвоката допоміг знизити ступінь відповідальності і уникнути серйозних покарань. Рекомендую не втрачати часу та якнайшвидше звертатися до адвоката, який спеціалізується на таких справах і може знайти важливі деталі для вашого захисту.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»