Вибір рідини для електронної сигарети

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Alenka

Вибір рідини для електронної сигарети

Сообщение Alenka » 13 окт 2024, 14:18

Я давно парю і вже не один раз змінював рідини для своєї електронної сигарети. Останнім часом звернув увагу, що кілька моїх знайомих почали використовувати рідини з солевим нікотином, і тепер думаю спробувати сам. Бачив різні марки, але найбільше зацікавила Alchemist. Чув, що вона має цікаві смаки, зокрема десертні та фруктові, і її можна замовити через Vapeme. Хтось пробував її? Як щодо якості? Чи сильно відрізняється від класичного нікотину? І чи є ризик купити підробку?

Antonina83

Re: Вибір рідини для електронної сигарети

Сообщение Antonina83 » 13 окт 2024, 15:01

Що можу сказати, рідина Alchemist дійсно заслуговує на увагу. Парю вже давно і теж перейшов на солевий нікотин, бо він набагато швидше засвоюється організмом і не так дратує горло, як звичайний. З приводу підробок – якщо купуєш у перевірених магазинах, то все ок. Vapeme – це один з таких магазинів, особисто замовляю там постійно. Щодо самих рідин, то в Alchemist є дуже цікаві смаки. Наприклад, я спробував Raspberry Basilic, і цей мікс малина-базилік дійсно прикольний, підійде тим, хто любить неординарні поєднання. Але це не єдиний варіант, в Alchemist є й інші – наприклад, аромат зефіру, тютюн з ваніллю та навіть фрапучіно. Головне, зверни увагу на співвідношення PG/VG 50/50 – воно підходить для багатьох POD-систем. Якщо шукаєш щось із цієї серії, то рекомендую спробувати рідина Alchemist https://vapeme.com.ua/alchemist/ – ось, можеш глянути деталі. Ну і ще додам, що Vapeme вже утвердився як один з провідних продавців, тому вони точно не підведуть з доставкою і якістю рідин.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»