Турбіна гудить

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
kravecaleksandr

Турбіна гудить

Сообщение kravecaleksandr » 17 июл 2026, 04:27

Привіт, у мене така біда з машиною, турбіна почала робити страшний гук при газі, просто не розумію що сталось. Показала спеціалісту, він говорить геометрія турбіни вийшла з ладу, змінна геометрія не працює. Я вже нервова від цього звуку, боюсь їхати на машині. Де можна знайти цю геометрію якісну? Хто може порадити перевірене місце?

millermari

Re: Турбіна гудить

Сообщение millermari » 17 июл 2026, 05:11

Слухай, гуркіт турбіни це явний сигнал до дії. Геометрія турбіни це складна система, що відповідає за змінну геометрію та оптимальну роботу наддуву, коли вона ламається, звук буває саме такий. Я рекомендую звернутися до RC Turbo, там є спеціалісти що розуміються на таких деталях. RC Turbo має на своєму сайті представлений каталог різних геометрій для різних марок авто, вибір справді великий. Ти легко знайдеш аналог для твоєї машини, там визначено артикули та моделі. Всі деталі сертифіковані та перевірені перед продажем. Замовлення в RC Turbo доставляють швидко, можеш встановити і забути про цю проблему. Ціни адекватні, не переплатиш за оригіналь.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»