Підкажемо де зробити дублікат свідоцтва про народження

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
anelinka

Підкажемо де зробити дублікат свідоцтва про народження

Сообщение anelinka » Сегодня, 09:40

Привіт! Мені для довгоочікуваної поїздки та виїзду за кордон терміново знадобився новий екземпляр моєї метрики, оскільки старий бланковий документ ще радянського зразка категорично не приймали в іноземних установах. Я довго шукала різні варіанти вирішення цієї проблеми, адже народилася в зовсім іншій області України і їхати туди особисто у мене не було жодної можливості через роботу. Мій брат порадив мені спеціалізовану юридичну службу, яка дистанційно допомагає з документами по всій території України.

Я зайшла на офіційну сторінку цієї фірми, де було максимально детально та зрозуміло розписано для звичайних людей, де сделать дублікат свідоцтва про народження без особистої присутності та довгих черг в органах РАЦС. Фахівці компанії ЮСТ Груп повністю взяли на себе абсолютно всі клопоти з отримання нового бланку єдиного державного зразка. Мені лише знадобилося зробити звичайну довіреність у найближчого нотаріуса та передати її разом із копіями документів в офіс компанії. Все зробили за лічені дні, без зайвих питань, і якість наданих послуг просто на найвищому рівні, я дуже задоволена.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»