Як перевірити організм перед вагітністю
Як перевірити організм перед вагітністю
Доброго дня. Плануємо з чоловіком малюка, хочу підійти до цього питання серйозно. Не хочеться здавати літри крові на все підряд, бо я панічно боюся уколів з дитинства. Чи є способи зробити загальний зріз по всьому здоров'ю без болю та стресу? Що ви зазвичай перевіряєте перед таким важливим кроком?
Re: Як перевірити організм перед вагітністю
Вітаю. Це дуже правильне рішення, краще все перевірити заздалегідь, ніж потім нервувати. Тобі ідеально підійде апаратний скринінг, про який можна дізнатися більше на сайті медичного центру. Це абсолютно безболісно: ти просто сидиш у кріслі, а система зчитує твій стан. Видно все: від гормонального фону до дефіциту мікроелементів та вітамінів у клітинах. Ми з чоловіком проходили такий чекап разом, це зайняло мінімум часу і дало купу відповідей. Врач все дуже спокійно пояснив і дав поради по підготовці тіла до навантаження. Ніякого лікарняного стресу чи страшних інструментів. Ти отримаєш впевненість, що організм готовий. Дуже рекомендую саме такий сучасний підхід.
Re: Як перевірити організм перед вагітністю
Дякую величезне! Відсутність уколів — це для мене вирішальний фактор при виборі клініки. Рада, що можна перевірити і вітаміни, і гормони за один раз. Обов'язково скористаюся.