Що ви знаєте про бренд Boadicea
Що ви знаєте про бренд Boadicea
Побачила дуже красиві флакони з кельтськими візерунками і тепер не можу спокійно спати. Кажуть, що це британська ніша і вони дуже насичені. Хтось пробував їхні аромати на собі, як вони носяться в повсякденному житті? Ціна кусається, тому не хочеться помилитися з вибором. Підкажіть, чи варті вони своїх грошей і де їх можна затестити?
Re: Що ви знаєте про бренд Boadicea
О, ці флакони просто витвір мистецтва, я сама на них довго заглядалася, поки не купила перший. Це справжній люкс, і звучать вони дуже багатошарово та незвично. Я бачила цей бренд у магазині Ароматек вони якраз офіційно їх представляють у нас. Там зараз ще й акція класна, дарують набір мініатюр при покупці, можна спробувати кілька запахів одразу. Аромати дуже стійкі, на одязі тримаються навіть після прання, тому витрата мінімальна. Мені подобається варіант у золотому флаконі, він такий теплий і обволікаючий. Звичайно, це не бюджетна покупка, але емоції від використання того варті. Головне - не наносити забагато, бо вони реально дуже концентровані. Для вечірнього виходу або важливої події це взагалі найкращий вибір. Спробуй спочатку замовити пробник або набір, щоб зрозуміти, як розкриється на шкірі.