Вже три роки нікуди не виїжджали, і тут на роботі дали премію
Думаю - може нарешті вирватись кудись подалі, типу Бразилії чи ще кудись, щоб прям відпочити по-людськи
Але от питання: чи реально потрібна туристична страховка?
І якщо брати - то яку краще: з франшизою чи без? Бо бачу різні варіанти, але не дуже розумію, в чому там суть і чи є різниця, коли щось стається.
Хто їздив останнім часом - поділіться, чи оформляли страховку і чи доводилось нею користуватись?
Бо не хочеться або переплатити, або навпаки залишитись без захисту
Хочу поїхати на відпочинок
- SladkayaVata
- XaocVselenskiy
Re: Хочу поїхати на відпочинок
SladkayaVata писал(а): ↑24 мар 2026, 23:33Вже три роки нікуди не виїжджали, і тут на роботі дали премію
Думаю - може нарешті вирватись кудись подалі, типу Бразилії чи ще кудись, щоб прям відпочити по-людськи
Але от питання: чи реально потрібна туристична страховка?
І якщо брати - то яку краще: з франшизою чи без? Бо бачу різні варіанти, але не дуже розумію, в чому там суть і чи є різниця, коли щось стається.
Хто їздив останнім часом - поділіться, чи оформляли страховку і чи доводилось нею користуватись?
Бо не хочеться або переплатити, або навпаки залишитись без захисту
Бразилія - це крута ідея, але летіти туди без страховки я б точно не ризикнув. Там зовсім інший клімат, специфічна їжа та й переліт виснажливий, тому організм може видати сюрприз у самий невідповідний момент. Франшиза - це та сума, яку ви платите зі своєї кишені при кожному зверненні до лікаря, а все, що зверху, вже покриває компанія. Якщо хочете нуль турбот, беріть поліс без франшизи, хоча він і дорожчий. Для далеких поїздок це виправдано, бо один візит до медика в латинській Америці може коштувати як пів вашої премії.
Майте на увазі, що в таких складних турах проблеми можуть бути не тільки зі здоров’ям, а й з логістикою. Наприклад, при пересадках часто гублять валізи або документи, і тоді починається справжній квест. Варто заздалегідь розібратися, як працює туристична страховка саме в частині компенсацій за втрату речей. Це допомагає не панікувати в аеропорту, а чітко знати, куди дзвонити і на які виплати розраховувати, щоб купити хоча б необхідний мінімум одягу чи відновити папери.
Re: Хочу поїхати на відпочинок
На мій погляд гарне місце для відпочинку - це ресторан на ВДНГ. Бронювали тут столик та меню на день народження на 20 чоловік https://hayloft.com.ua/bankety/den-narodzhennia/ , відзначали День Народження чоловіка. Ціни цілком адекватні. Гарний інтер'єр, атмосфера комфорту і позитиву. Ввічливий і тактовний персонал. Відмінна якість звуку, я як любитель караоке це визначила моментально. Особливо хочу відзначити кухню - божественне меню. Наступного разу буду відзначати в цьому караоке-ресторані свій День Народження.