Гранітні пам'ятники одинарні

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
marta_petrova

Гранітні пам'ятники одинарні

Сообщение marta_petrova » 19 сен 2025, 00:41

Привіт! Хочу замовити пам’ятник для близької людини і дуже важливо, щоб він був якісний, естетичний та довговічний. Чи хтось може порадити перевірену компанію, яка працює з натуральним каменем і робить індивідуальні замовлення?

Lerik

Re: Гранітні пам'ятники одинарні

Сообщение Lerik » 19 сен 2025, 01:50

marta_petrova писал(а):
19 сен 2025, 00:41
Привіт! Хочу замовити пам’ятник для близької людини і дуже важливо, щоб він був якісний, естетичний та довговічний. Чи хтось може порадити перевірену компанію, яка працює з натуральним каменем і робить індивідуальні замовлення?
Я замовляла пам’ятник у компанії Solid і залишилася дуже задоволена — гранітні пам'ятники одинарні у них виготовлені акуратно, з натурального каменю високої якості, і при цьому компанія врахувала всі мої побажання щодо дизайну та розмірів. Поверхня оброблена бездоганно, виглядає естетично і солідно, а ціни цілком адекватні, бо працюють напряму як виробник. Окремо сподобалося, що надали офіційну гарантію, тож я впевнена, що пам’ятник буде служити довгі роки.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»