Виготовлення торгових павільйонів
Виготовлення торгових павільйонів
Привіт усім! Хто мав досвід замовлення торгових павільйонів або кіосків? Цікавить якість, строки виготовлення та монтажу, а також чи відповідає реальність обіцянкам виробників. Особливо шукаю відгуки про компанії, які працюють у Києві та мають гарантію на свої вироби. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
- marta_petrova
Re: Виготовлення торгових павільйонів
Я зверталася до компанії «РЕАЛ-БУД ГРУП» у Києві і залишилася задоволена їх роботою: виготовлення торгових павільйонів проходило швидко і якісно, при цьому використали тільки сертифіковані матеріали, що дуже важливо для довговічності конструкції; окремо хочу відзначити їх індивідуальний підхід і те, що всі мої побажання врахували, а також надійний монтаж «під ключ» — від консультації до встановлення, гарантія на вироби дала мені впевненість, що в разі чого допоможуть з обслуговуванням; ціни при цьому були цілком адекватні, тому рекомендую цю компанію всім, хто шукає відповідального і професійного виробника.Lerik писал(а): ↑17 июл 2025, 22:11Привіт усім! Хто мав досвід замовлення торгових павільйонів або кіосків? Цікавить якість, строки виготовлення та монтажу, а також чи відповідає реальність обіцянкам виробників. Особливо шукаю відгуки про компанії, які працюють у Києві та мають гарантію на свої вироби. Буду вдячна за будь-яку інформацію.