Де замовити ікони в стилі старовини?

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Lerik

Де замовити ікони в стилі старовини?

Сообщение Lerik » 04 июл 2025, 00:15

Привіт! Хочу придбати ікону в стилі старовини для домашнього іконостасу, але не знаю, де можна знайти справжні авторські роботи, а не просто репродукції. Чи є серед вас ті, хто замовляв такі ікони онлайн? Які магазини або майстрів можете порадити?

marta_petrova

Re: Де замовити ікони в стилі старовини?

Сообщение marta_petrova » 04 июл 2025, 00:24

Lerik писал(а):
04 июл 2025, 00:15
Привіт! Хочу придбати ікону в стилі старовини для домашнього іконостасу, але не знаю, де можна знайти справжні авторські роботи, а не просто репродукції. Чи є серед вас ті, хто замовляв такі ікони онлайн? Які магазини або майстрів можете порадити?
Я замовляла ікони під старовину у спеціалізованому інтернет-магазині і залишилась дуже задоволена якістю та підходом до роботи. Ікони під старовину від Family Store – автентичність та майстерність, адже кожен образ виконується вручну досвідченими майстрами з великою увагою до деталей. Вироби виглядають як справжні реліквії, а не просто копії, що додає особливої духовної цінності. Оформлення замовлення було зручним, а доставка швидкою. Рекомендую всім, хто шукає по-справжньому унікальні ікони!

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»