Чи варто пробувати таблетки від зайвої ваги

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Muras

Чи варто пробувати таблетки від зайвої ваги

Сообщение Muras » 11 июн 2025, 15:56

Думаю, чи не спробувати якісь таблетки від зайвої ваги, бо дієти і спорт — це довго, а хочеться пришвидшити процес. Але боюся натрапити на фейк або щось із сильними побочками. Хто мав досвід, напишіть, будь ласка. Що реально допомогло, а що просто реклама?

Oxigen

Re: Чи варто пробувати таблетки від зайвої ваги

Сообщение Oxigen » 11 июн 2025, 16:13

Muras писал(а):
11 июн 2025, 15:56
Думаю, чи не спробувати якісь таблетки від зайвої ваги, бо дієти і спорт — це довго, а хочеться пришвидшити процес. Але боюся натрапити на фейк або щось із сильними побочками. Хто мав досвід, напишіть, будь ласка. Що реально допомогло, а що просто реклама?
Можеш подивитися на варіант Сибутраміну — я брала його у формі SIBUTRAT, це таблетки від зайвої ваги, які реально допомагають. Мій досвід: за 2 місяці схудла на 7 кг без особливого напруження. Апетит помітно знижується, менше тяги до солодкого, покращився обмін речовин. Головне — не забивати на харчування повністю і не чекати чудес. Я ще додала трохи активності — ходьбу ввечері й більше води. Побічок у мене не було, але знаю, що не всім підходить, тому краще консультуватись перед початком.

Muras

Re: Чи варто пробувати таблетки від зайвої ваги

Сообщение Muras » 11 июн 2025, 16:14

Цікаво, не знала, що він настільки ефективний. Після твоєї відповіді вже не так боюсь пробувати. Якщо буде такий самий ефект — це просто знахідка. Дякую, що поділилася!

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»