Автошкола

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Kolian

Автошкола

Сообщение Kolian » 25 апр 2024, 16:45

Завжди мріяв про права водія, але вибір автошколи був непростим. Я вирішив звернутися до автошколи "Автоconst", де є курси водіння в Києві які можна без проблем пройти. Кваліфіковані викладачі, індивідуальний підхід до кожного учня та зручний розклад занять дозволили мені швидко освоїти всі навички водіння. Завдяки цій автошколі я успішно склав іспит і отримав водійські права.

Gavrilova

Re: Автошкола

Сообщение Gavrilova » 17 июн 2024, 11:37

Якщо нема грошей, то теорiю можна вчити й вдома. Самостiйно.
Для того є тематичні сайти з морем корисної інформації, такі як https://green-way.com.ua/uk ось на ньому й знайшла всю теорiю. До того ж, тут проходила й тести (точнiше сказати, готувалася до тестiв).
99.9% контента в них на сайтi повнiстю безкоштовна (окрiм декiлька умовно платних курсiв).

SakuraS

Сообщение SakuraS » 05 фев 2025, 13:04

Правила дорожнього руху дійсно можна спробувати вивчити самостійно, але практика вам просто так не піддасться. Тут потрібна допомога професійного інструктора , і краще за все звернутись в Престиж, це гарна автошкола Таїрово .Всі інструктори мають великий досвід роботи, тому кожного зможуть навчити їздити на машині, права отримати кожен в наш час.

Милка

Сообщение Милка » 15 апр 2025, 15:40

У Києві є хороша автошкола під назвою Карат, тому якщо Ви вирішите, що Вам дійсно потрібно навчитися керувати автомобілем - це автошкола буде для Вас найкращим рішенням. Ось адреса де знаходиться Автошкола лівобережна, так що собі на замітку візьміть. Як бачите, розташування цієї автошколи дуже зручне.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»