Книги
Книги
Шукаю інтернет-магазин, де можна купити книги для всієї сім'ї, зокрема дитячі видання і бестселери відомих авторів. Хочеться також знайти магазин, який пропонує хороші ціни та швидку доставку. Можливо, хтось знає такі магазини?
- marta_petrova
Re: Книги
Спробуйте книжковий інтернет-магазин «Knigarnia». Вони спеціалізуються на українських книгах для різних вікових груп і жанрів. У них можна знайти дитячі книги, віммельбухи, художню літературу, книги з психології та бізнесу. Knigarnia - улюблені книги для всієї родини! Магазин працює без посередників, тому ціни дуже привабливі, а асортимент регулярно оновлюється. Доставка швидка: якщо замовите до 17:00, відправлять у той самий день. До того ж, є приємні бонуси – безкоштовна доставка при замовленнях від 2000 грн Новою Поштою або від 700 грн Укрпоштою.
Я в магазине КСД покупаю книги.
Особисто мені дуже подобається книгарня кав'ярня СЕНС Це не просто книгарня чи кав’ярня – це місце, де можна відпочити душею. Я завжди знаходжу тут щось цікаве: книги, які відкривають нові горизонти, чи каву, яка додає енергії. Величезний плюс – це затишна атмосфера, яка допомагає відключитися від буденності. Тут можна прийти самому, щоб побути наодинці з думками, або з друзями, щоб провести час у приємній компанії. Персонал завжди привітний і готовий допомогти. СЕНС – це місце, яке заряджає позитивом і гармонією.