Як краще купувати автобусні квитки
Як краще купувати автобусні квитки
Планую поїздку за кордон. Чула, що зараз можна купувати квитки онлайн, але не знаю, наскільки це надійно. Можливо, хтось уже користувався таким способом? Як це працює? Що краще: оформляти квиток на сайті чи брати на вокзалі перед відправленням? Поділіться досвідом, будь ласка.
Re: Як краще купувати автобусні квитки
Купувати автобусні квитки онлайн — це реально зручно. Я кілька разів їздила таким способом і жодного разу не мала проблем. Обираєш рейс на сайті, вводиш свої дані, оплачуєш картою, і квиток одразу приходить на електронну пошту. Зручно, бо не треба стояти в чергах або переживати, чи залишаться місця. Ще й маршрут можна спокійно вибрати заздалегідь. Наприклад, моя остання поїздка в Польщу пройшла бездоганно: автобус був комфортний, сидіння зручні, і весь процес покупки квитка зайняв буквально кілька хвилин. Раджу спробувати, особливо якщо час підтискає.
-
Re: Як краще купувати автобусні квитки
Коли подруга попросила допомогти знайти квитки на автобус Вінниця Берлін https://sharry.com.ua/bus/vinnytsia/berlin, я одразу згадала про Sharry. Їй треба було терміново виїхати, а вільних місць на поїзд уже не лишилося. Через сервіс за пару хвилин знайшла їй потрібний рейс на автобусі - комфортабельний салон, Wi-Fi, розетки у кожного крісла. Подруга залишилася в захваті від поїздки, особливо від професійного водія, який акуратно вів та робив лише необхідні зупинки. Тепер цей спосіб бронювання квитків у нас у пріоритеті – швидко, зручно, без зайвих переплат! Гадаю вам також підійде.