Найкраща ціна для категорії В

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
zibra

Найкраща ціна для категорії В

Сообщение zibra » 12 мар 2024, 10:28

Шукаю найкращу ціну для навчання на категорію В. Львів - велике місто і можливо, хтось вже знає, де можна здати курси водіїв у Львові за доступною ціною. Поділіться своїм досвідом і рекомендаціями, буду вдячний!

Vika1984

Re: Найкраща ціна для категорії В

Сообщение Vika1984 » 12 мар 2024, 11:17

Як людина, яка також шукала оптимальні ціни для категорії В у Львові, я хочу сказати, що автошкола ЛеоГарт це найкращий вибір. Після того, як ретельно порівнявши ціни та якість навчання в різних автошколах, я обрав ЛеоГарт і не пошкодував. Вони пропонують конкурентні ціни, а головне - високий рівень професійної підготовки. Інструктори терплячі та допомагають з кожним аспектом навчання. Я рекомендую ЛеоГарт усім, хто шукає якісні курси водіїв у Львові за доступною ціною.

Gavrilova

Re: Найкраща ціна для категорії В

Сообщение Gavrilova » 18 апр 2024, 12:31

Якщо ви маєте на увазі про те, щоб купити права, то напевно не варто...
Здавайте краще самі на права.
Тим більше, що зробити це зараз стало простіше. Теорію можна вже вивчати вдома. З нового законодавства. Ось тут https://green-way.com.ua/uk можете пiдготуватися до такої здачі.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»