Трейдинг для новичков

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Hermoik

Трейдинг для новичков

Сообщение Hermoik » 28 дек 2021, 23:15

Изучил книги по трейдинга, но боюсь практику они мне никогда не заменят. Как быть и где можно начать трейдить новичку?

Chepurun
Контактная информация:

Re: Трейдинг для новичков

Сообщение Chepurun » 28 дек 2021, 23:16

Книги это замечательно, но вы точно подметили, практических навыков и таймингов они вам не дадут. Лучше всего будет начать с трейдинг платформы binomo.in.ua здесь есть хорошая возможность начать трейдить без финансовых потерь, так как на демо счет дается тысяч, которой ы вы можете воспользоваться и как раз испытать стратегию на деле.

Galina758

Сообщение Galina758 » 12 май 2022, 12:38

Я багато разів чула про трейдинг та заробіток на ньому. В принципі ази фінансової грамотності у мене є, а зараз залишилась без роботи, тому є час та бажання повчитись. Де можу дізнатись актуальну інформацію про трейдтинг та заробіток з його допомогою?

Polina4ka

Сообщение Polina4ka » 16 май 2022, 20:41

У мене є друзі, які займаються трейдингом та заробляють на цьому. Мені здається, що це вигідні та сучасні інвестиції.

Анна30

Сообщение Анна30 » 17 май 2022, 08:52

Трейдинг досить цікавий напрямок для сучасних інвестицій, це інвестування в майбутнє. Ринок Форекс сьогодні дуже розвинений, тому приваблює безліч інвесторів. Створено Міжнародне об'єднання Форекс трейдерів, яке допоможе розібратись трейдерам початківцям в основах, та захистить будь-які торгові відносини на ринку. На їх офіційному сайті https://tradersunion.com/ua/ є більш детальна інформація про трейдинг та заробіток на ньому, тут знайдете рейтинги криптобірж, рейтинги брокерів та зможете прочитати відгуки реальних трейдерів.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»