Підкажіть

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Labuda

Підкажіть

Сообщение Labuda » 27 сен 2021, 09:42

Прошу вас відписатися та проконсультувати мене, де саме купляти керамічну плитку з доставкою по Львову? Буду вдячна за відповіді і сподіваюся, що ви відпишетеся та проконсультуєте мене, бо тема дійсно важлива.

MurrrKisa

Re: Підкажіть

Сообщение MurrrKisa » 27 сен 2021, 11:06

Так, можу вам порадити звернути увагу на сайт, який мені вдалося знайти не так давно. Тому, закортіло відписатися і проконсультувати вас одразу, поділитися силкою на сайт перевіреної компанії. Тому, раджу заглянути ось сюди https://postach.com.ua/ щоб продивитися уважно інформацію теоретичного плану, а вже потім обрати колір плитки та замовити її з доставкою. Менеджер швидко вийшов на зв’язок, щоб підтвердити замовлення і тому, я не змогла пройти повз ваше повідомлення, треба ділитися одне з одним контактами надійних компаній. Якщо виникли питання – сміливо задавайте їх робітнику контори і вам дадуть відповіді вже через декілька хвилин.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»