Ремонт гідромотору

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Labuda

Ремонт гідромотору

Сообщение Labuda » 12 дек 2019, 10:54

Привіт. Потрібно віддати у ремонт гідромотор і тому – я вирішила прогулятися по сторінкам різних сайтів компаній, щоб у першу чергу можна було порівняти ціни. Як вам така ідея, чи можна її реалізувати найближчого часу?

MurrrKisa

Re: Ремонт гідромотору

Сообщение MurrrKisa » 12 дек 2019, 13:12

Labuda писал(а):
12 дек 2019, 10:54
Привіт. Потрібно віддати у ремонт гідромотор і тому – я вирішила прогулятися по сторінкам різних сайтів компаній, щоб у першу чергу можна було порівняти ціни. Як вам така ідея, чи можна її реалізувати найближчого часу?
Так, а чому ні? Я продивилася дуже уважно інформацію на різних сайтах, прогулялась по сторінкам компаній, які пропонують свої послуги, а вже потім остаточне рішення прийняла. Раджу вам сюди https://hydroklas.com.ua/ заглянути та прогулятися по сайту, щоб дуже уважно ознайомитися з цінами та умовами співпраці. Важливо не поспішати, якщо турбує якесь питання – обов’язково треба задати його спеціалісту, який працює на сайті. Мені хлопці зробити все дуже швидко, тому я вирішила відписатися та з вами поділитися корисним контактом.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»