Міжкімнатні двері

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
MurrrKisa

Міжкімнатні двері

Сообщение MurrrKisa » 24 сен 2019, 11:28

Привіт, усім. Мені потрібно у найближчий час прогулятися по різним каталогам з міжкімнатними дверями, щоб потім обрати якийсь з них для співпраці. Куди саме порадите заглянути зараз? Буду вам вдячна за будь-які відповіді.

Murir3222

Re: Міжкімнатні двері

Сообщение Murir3222 » 24 сен 2019, 12:17

MurrrKisa писал(а):
24 сен 2019, 11:28
Привіт, усім. Мені потрібно у найближчий час прогулятися по різним каталогам з міжкімнатними дверями, щоб потім обрати якийсь з них для співпраці. Куди саме порадите заглянути зараз? Буду вам вдячна за будь-які відповіді.
Розумію вас, бо я сама нещодавно шукала інтернет магазин, де можна замовити міжкімнатні двері з доставкою по усьому місту. Вирішила довіритися відгукам і сюди grand-vd.if.ua заглянула та знайшла міжкімнатні двері різноманітних кольорів, і є можливість проконсультуватися для початку зі спеціалістом, а вже потім своє замовлення оформлювати, та чекати коли хлопці приїдуть та встановлять двері. Мені подобається такий формат співпраці, тому вирішила з вами поділитися контактом.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»