Алкоголізм

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Murir3222

Алкоголізм

Сообщение Murir3222 » 16 авг 2019, 09:40

Доброго дня. Не думала, що так важко буде знайти клініку у який лікують алкоголізм, тому мені потрібна ваша допомога і в першу чергу поради. Куди саме можна звернутися, спочатку проконсультувавшись зі спеціалістом?

Romaska

Re: Алкоголізм

Сообщение Romaska » 16 авг 2019, 10:17

Murir3222 писал(а):
16 авг 2019, 09:40
Доброго дня. Не думала, що так важко буде знайти клініку у який лікують алкоголізм, тому мені потрібна ваша допомога і в першу чергу поради. Куди саме можна звернутися, спочатку проконсультувавшись зі спеціалістом?
Можу вам порадити продивитися для початку інформацію, яка представлена на сайті реабілітаційного центру. Я пропоную вам сюди https://nc-newlife.com/ua/likuvannya-alkogolizmu заглянути, щоб вирішити найголовніше питання, коли саме можна поїхати до клініки. Брата вилікували і тепер він веде повноцінне життя: з’явилася робота, почав зустрічатися з дівчиною, та на курси веб-дизайну ходить. Вихід із ситуації є – треба лише зробити перший крок, який точно буде вдалим і кардинально змінить життя.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»