шукаю сухофрукти
- RimmaIzotova
шукаю сухофрукти
Привіт, всім! Люблю готувати кексики з різними фруктами та родзинками, готую часто, фруктів іде багато, а товар цей не назвеш дешевим. Підкажіть якщо хтось знає, де можна знайти цукати подешевше.
- NastyaGolubenko
Re: шукаю сухофрукти
Я якось, на ПРОМі замовляла, мені потрібно було багато родзинок, паски надумала пекти, а в них оптові ціни, об'єдналися з подругами, та й замовили. Вийшло дуже вигідно.
- RimmaIzotova
Я чула, про такий вид закупівель, зараз дуже модні суспільні закупки, треба й собі про це подумати скооперуватися з кимось та й замовити велику партію, оптові ціни значно нижчі за роздрібні.
- Valeriya2611
Загляніть на сайт інтернет магазина Тортіно, вони торгують кондитерською сировиною. Дуже люблю цей торговий майданчик, я в них купляю подрідлений карамелізований фундук, фініки та курагу, їх ціни мені підходять та й доставка швидка, так що рекомендую. Ось адреса сайта https://tortino.com.ua/product-category ... -nasinnya/
- ElenaIonina
В мене теж є парочка улюблених магазинів - ЕкоЛотос і NutBox, не можу сказати, що в них низькі ціни, але дуже достойна якість, так що зверніть увагу і на них.