ліпосакція

Возможные изменения в организме и эмоциональное состояние мамы после родов, способы восстановления и рекомендации.
Ответить
O4ekkk

ліпосакція

Сообщение O4ekkk » 28 июн 2024, 15:50

привіт. дівчатка, хто робив ліпосакцію після пологів. поділіться, будь ласка, тільки своїм реальним досвідом і рекомендацією лікарів. спасибі)

ahtydka

Re: ліпосакція

Сообщение ahtydka » 29 июн 2024, 23:43

Привіт! Я особисто не мала досвіду з ліпосакцією після пологів, але я чула, що важливо мати детальну консультацію з кваліфікованим хірургом. Це допоможе зрозуміти всі переваги та можливі ризики цієї процедури в вашому випадку. Я рекомендую звернутися до професіоналів у клініці Virtus, де вам нададуть компетентну консультацію і допоможуть з усіма питаннями:https://virtus.ua/plasticheskaya-hirurgiya/liposakciya). Бажаю вам успіхів у вашому виборі і позитивного результату!

O4ekkk

Сообщение O4ekkk » 20 июл 2024, 18:39

дякую за рекомендацію) ознайомлюся)

O4ekkk

Сообщение O4ekkk » 21 июл 2024, 14:31

Ліпосакція — це хірургічна процедура, яка дозволяє видалити надлишкові жирові відкладення з різних частин тіла. Як і будь-яка медична процедура, вона має свої переваги та ризики.

Переваги:
Естетичні результати: Ліпосакція може допомогти поліпшити контури тіла та пропорції, що може підвищити самооцінку.
Швидке відновлення: Більшість людей повертається до нормального життя досить швидко після процедури.
Локальна корекція: Вона дозволяє цілеспрямовано зменшити жир у певних зонах, де фізичні вправи та дієти не дають результату.
Ризики та можливі ускладнення:
Медичні ризики: Як і будь-яка операція, ліпосакція може призвести до інфекцій, тромбоутворення або анестезійних ускладнень.
Небажані ефекти: Можливі такі побічні ефекти, як набряки, синці, асиметрія або зміни чутливості шкіри.
Не замінює здоровий спосіб життя: Ліпосакція не є рішенням для загального контролю ваги або для боротьби з ожирінням. Вона більше підходить для корекції форм.
Перед прийняттям рішення про ліпосакцію важливо проконсультуватися з досвідченим лікарем, який може оцінити ваші індивідуальні потреби та можливі ризики.

Ответить

Вернуться в «Послеродовой период»