Розлучення

Обсуждение мужского пола, их причуд и достоинств. Рассказываем о своих проблемах с мужчинами и о том, как их преодолеть. Женские разговоры о мужчинах.
Ответить
zibra

Розлучення

Сообщение zibra » 13 авг 2024, 16:40

Потрібна ваша порада. Останнім часом все йде до розлучення, і я не знаю, як правильно підготувати себе до цього кроку. Що варто врахувати, як зібрати сили і прийняти рішення, яке не буде шкодити ні мені, ні дітям? Якщо хтось пройшов через це, поділіться своїм досвідом.

Vika1984

Re: Розлучення

Сообщение Vika1984 » 13 авг 2024, 17:02

Співчуваю, розлучення – це завжди складно і боляче. Але важливо пам’ятати, що ти не одна, і є багато ресурсів, які можуть допомогти. Наприклад, на жіночому порталі МАМ https://mam.in.ua/ є маса корисних статей та публікацій, де обговорюються всі нюанси розлучення – від юридичних аспектів до емоційної підтримки. Там можна знайти поради, як підготувати себе і дітей до цих змін, як пройти через цей процес з мінімальним стресом і як відновитися після цього. Особисто мені допомогло зосередитися на майбутньому, на тому, що цей крок може відкрити нові можливості для тебе і дітей. Головне – дати собі час і не поспішати. Знайди підтримку серед друзів, близьких або навіть у спеціаліста, і пам’ятай, що це лише один із етапів життя, який ти точно зможеш подолати.

Ответить

Вернуться в «О мужчинах»