Інтернет-магазин одягу
Інтернет-магазин одягу
Добрий день. Підкажіть будь ласка інтернет-магазини зі стильним чоловічим і жіночим одягом. Зараз багато магазинів не поповнюють асортимент, напевно в зв'язку з карантином, а в інтернеті покупки не коли не робила, тому чекаю від Вас контактів перевірених магазинів одягу. Радьте свої улюблені магазини.
Re: Інтернет-магазин одягу
Добрий вечір. Зверніть увагу на інтернет-магазин одягу https://shop.kkfashion.com.ua/collection/cholovikam-2 тут можна купити чоловічий одяг, жіночий за зовсім низькими цінами . Замовляю практично всі речі у них для себе і чоловіка, дуже зручно що все відразу замовляєш все в одному місці, не потрібно шукати і придивлятися. Заходьте вибирайте, якість сподобається.
Вітаю молодих матусь та дівчат і жінок, що планують солоденьких малюків!
Маю пропозицію для вас. Пропоную дитячий одяг для дівчинки та аксесуари для малюків від народження до 5 місяців (від 46 до 68 розміру. Також одяг для жінок і жіночі аксесуари та сезонні речі. Усе б/у. Носилося лише 1 людиною. Деякі речі зовсім нові і не використовувалися. Більше у телеграм каналі
t.me/baby_clothes_wedding
та інстаграмі
@baby_secondhand_dp
@secondhand.sale
Доставка Новою Поштою або самовивіз у Дніпрі.
Якщо берете оптом (4 і більше речей), то буде додаткова знижка.
Оплата на картку монобанка
Також у зв'язку з переїздом додам ще деякі речі.
Дякую
за звернення та рекомендаціі друзям, яким необхідні такі речі
Маю пропозицію для вас. Пропоную дитячий одяг для дівчинки та аксесуари для малюків від народження до 5 місяців (від 46 до 68 розміру. Також одяг для жінок і жіночі аксесуари та сезонні речі. Усе б/у. Носилося лише 1 людиною. Деякі речі зовсім нові і не використовувалися. Більше у телеграм каналі
t.me/baby_clothes_wedding
та інстаграмі
@baby_secondhand_dp
@secondhand.sale
Доставка Новою Поштою або самовивіз у Дніпрі.
Якщо берете оптом (4 і більше речей), то буде додаткова знижка.
Оплата на картку монобанка
Також у зв'язку з переїздом додам ще деякі речі.
Дякую
- kravecaleksandr
А підкажіть і мені. Нещодавно задумалася обновити гардероб чимось особливим і традиційним водночас. Подруга розповідала, що в інтернеті є багато цікавих моделей, але я боюсь помилитися з розміром та якістю. Можливо, хтось уже купував надійну та стильну вишиванку або щось з етно стилем онлайн і може порадити перевірене місце з гарним вибором та приємними цінами.
-
Сама пару місяців тому шукала магазин, де можна знайти справді оригінальні речі та не переживати за їх якість. Жіночі вишиванки у vishivano4ka вразили мене різноманіттям фасонів і якістю тканин. Останній раз я у них замовила джемпер oversize Етно лілового кольору і залишилася задоволена як швидкістю доставки, так і приємною на ощупь тканиною. Розмір підійшов ідеально без потреби у підгонці. Також замовляла там вішиванки та сукні. Рекомендую вам подивитись їхній асортимент, адже там легко знайти як класичні орнаментальні моделі так і більш сучасні інтерпретації.