вы занимаетесь нарощенными ресничками? а откуда тогда лучше взять порекомендуете?Karambolina писал(а): ↑23 окт 2021, 20:23Я бы не работала с китайским инструментом и материалами. Там вам никто не гарантирует качество.
Реснички
Re: Реснички
я люблю чтобы глаза были выразительными, такой визуальный эффект можно только нарощенными добиться.
Особисто я хочу порекомендувати вам магазин Divalen Адже якщо ви шукаєте якісні матеріали для ламінування вій, вам безперечно варто звертатися саме туди. Divalen відомий своїм величезним вибором матеріалів, тому вам варто познайомитися з цим магазином. Ціни там теж хороші, тому покупкою ви залишитеся задоволені.
-
Не так давно замовляла пінцети для нарощування вій на сайті NikaProf https://nikaprof.shop/pintseti-dlya-nar ... annya-viy/ Дуже задоволена покупкою! Пінцети дійсно якісні, зручні в роботі, легко тримати в руці, що дуже важливо при нарощуванні. Замовлення прийшло швидко, упаковка була на висоті, нічого не пошкодилось. Вибрала пару пінцетів для класичних та об'ємних вій – обидва просто супер! Рекомендую, бо ціна і якість цілком відповідають один одному.