Як апаратні методи допомагають зменшити рубці та шрами?
- marta_petrova
Як апаратні методи допомагають зменшити рубці та шрами?
Привіт усім! Маю кілька старих шрамів після травм, і думаю про те, щоб спробувати апаратне лікування. Чула, що є лазерні та інші процедури, але не впевнена, чи це справді допоможе. Хтось з вас вже проходив такі процедури? Які апарати чи методи виявилися найефективнішими, і скільки часу потрібно для досягнення результату?
Re: Як апаратні методи допомагають зменшити рубці та шрами?
Апаратні методи для лікування рубців дійсно можуть бути дуже ефективними, якщо ви хочете зменшити видимість шрамів і зробити шкіру рівною. Серед найбільш ефективних процедур — лазерні та радіочастотні методи, які стимулюють регенерацію шкіри, а також ультразвукові апарати, які допомагають зменшити товщину рубців. Щоб побачити перші результати, зазвичай потрібно пройти кілька процедур. Рекомендується проконсультуватися з лікарем, який підбере найбільш підходящий метод залежно від типу рубців.
- karina_best
Я вирішила скористатися проектом «Відновлення» https://vidnovlennya.com/ і результат мене дуже порадував! Пройшла кілька процедур на апараті Ві-Опе, і мої шрами стали значно менш помітними. Шкіра виглядає більш рівною, а сам процес був комфортним і безболісним. Лікарі в проекті «Відновлення» дуже професійні і допомогли підібрати найкращий план лікування. Якщо ви шукаєте ефективний спосіб позбутися рубців, я дійсно рекомендую звертатися до цього проекту!marta_petrova писал(а): ↑17 ноя 2024, 04:19Привіт усім! Маю кілька старих шрамів після травм, і думаю про те, щоб спробувати апаратне лікування. Чула, що є лазерні та інші процедури, але не впевнена, чи це справді допоможе. Хтось з вас вже проходив такі процедури? Які апарати чи методи виявилися найефективнішими, і скільки часу потрібно для досягнення результату?
Привіт! Я теж мала шрами після травм і вирішила спробувати лазерне видалення. Чесно кажучи, результат мене дуже порадував – шрами стали значно менш помітними. Мені робили процедуру на апараті фракційного лазера (типу CO2), і вже після кількох сеансів було видно прогрес. Процедура займає небагато часу, але для повного ефекту може знадобитися 3–5 сеансів з інтервалом у кілька тижнів. Головне – звернутися до хорошого спеціаліста, бо від досвіду лікаря залежить дуже багато. Якщо хочеш, можу порекомендувати клініку, де я робила, – пиши в особисті!marta_petrova писал(а): ↑17 ноя 2024, 04:19Привіт усім! Маю кілька старих шрамів після травм, і думаю про те, щоб спробувати апаратне лікування. Чула, що є лазерні та інші процедури, але не впевнена, чи це справді допоможе. Хтось з вас вже проходив такі процедури? Які апарати чи методи виявилися найефективнішими, і скільки часу потрібно для досягнення результату?
Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом. Я видаляла рубці після кесаревого в клініці Virtus, і залишилася дуже задоволена результатом. Процедури були апаратними, зокрема лазерними. Уже після кількох сеансів рубці стали менш помітними, а шкіра навколо виглядала значно краще.marta_petrova писал(а): ↑17 ноя 2024, 04:19Привіт усім! Маю кілька старих шрамів після травм, і думаю про те, щоб спробувати апаратне лікування. Чула, що є лазерні та інші процедури, але не впевнена, чи це справді допоможе. Хтось з вас вже проходив такі процедури? Які апарати чи методи виявилися найефективнішими, і скільки часу потрібно для досягнення результату?
Процедури не болючі, але для досягнення помітного ефекту потрібен час — у мене це зайняло кілька місяців. Якщо вас цікавлять деталі, рекомендую ознайомитися з інформацією на їхньому сайті за посиланням: https://virtus.ua/esteticheskaya-medici ... iya-rubcov.
Не вагайтеся, у сучасній медицині є багато ефективних методів. Головне — знайти хороших фахівців. Бажаю успіху!