Когда после родов вернулись в форму.
Re: Когда после родов вернулись в форму.
Точно не пiдскажу, наскільки швидко прийшла в форму, але я старалася! Просто спробувала відразу ж взятися за себе, взятися за фігуру, щоб швидше відновитися! Перше, що зробила - це перебудувала харчування, відразу скажу, під час вагітності не відрізнялася особливими дієтичними нахилами, їла все підряд! Ну ось після вирішила перейти повністю на правильне харчування, поговорила зі своїм лікарем, що буде корисно для дитини, склала собі раціон, стільки корисних продуктів - це вже як мінімум добре для відновлення фігури, далі почала вже потроху займатися фізичними зовнішніми змінами! Спочатку не було можливості ходити в тренажерний зал, почала з масажу ! Робила уже хороший лімфодренажний в студії Михайла Гузя https://massage.co.ua/uk/limfodrenazhnyj-massazh/ , дуже допоміг привести шкіру до тями, позбутися від розтяжок, привести все в тонус! Ну і потім вже коли з'явилася можливість, звичайно ж почала займатися спортом!
После родов полезно в свой рацион включить семена медицинской конопли http://errors-seeds.trade/ они, во-первых, помогают похудеть, и, во-вторых, они способствуют увеличению количества грудного молока.
у меня фигура стройная, после родов вообще похудела, была другая проблема, не могла вернуть свой вес.
очень много лет не могла поправиться.
очень много лет не могла поправиться.
я старалась и не набирать при беременности, ела но всё равно ж понимала, что потом сбрасывать долго и тяжко.
меня роды не располнили настолько, чтобы я потом не знала как это всё сбросить.
это нужно захотеть, а так кого ни спроси, всех устраивает, и они даже гордятся этим, что детей родили.
якобы теперь правильно так выглядеть.
якобы теперь правильно так выглядеть.
я вернулась в форму через пол-года, точнее в своё добеременный вес.
у меня в беременность был сильный токсикоз, поэтому я не сильно то и поправилась во время беременности.