если вы красите волосы, то они будут ломкими..мне помогают маски для волос, но не всегда есть время их делатьLeraMalicheva писал(а): ↑19 июн 2020, 10:08Девочки, есть вопрос,у кого проблемные волосы, посоветуйте какое-то восстанавливающее средство.. Я много эксперементировала со своими волосами, часто перекрашивалась кардинально с брюнетки в блонд и наоборот в домашних условиях, сейчас волос стало значительно меньше, сухие, ломкие, боюсь что скоро вообще лысой останусь....
Проблемы с волосами
Re: Проблемы с волосами
какого рода эти проблемы у вас, с чем они связаны?
-
Привіт. Рекомендується спробувати професійний живильний кондиціонер KayPro Total One з аргановою олією. Незмивний захисний спрей пропонує 10 в 1 догляд для сухого, тьмяного і пошкодженого волосся. Він живить і зволожує, розгладжує і надає м'якості без обтяження, надає об'єму і щільності, а також бореться зі старінням клітин. Крім того, кондиціонер має антистатичний ефект, забезпечує термозахист і захист від УФ-променів, зміцнює і захищає колір волосся, запобігає посіченню кінчиків і надає волоссю яскравого і блискучого вигляду.
думаю, все через те, що у вас неправильний догляд за волоссям. зверніться до трихолога і він підбере вам правильний догляд.
Я с вами согласна. Поэтому я всегда следю за уходом за волосами, используя качественные средства из магазина https://hair.com.ua/ru/maski-dlya-volossya/ . Интернет-магазин HAIR – настоящий рай для тех, кто ценит профессиональную косметику для волос в Украине. Здесь можно найти все необходимое: от средств реконструкции до выпрямления (кератин, ботокс, нанопластика, холодное восстановление) и лечебных продуктов, обеспечивающих невероятный блеск.