Я сама довго мучилася з розширеними порами на носі та в Т-зоні, перепробувала купу засобів без особливого ефекту. Після того як підібрала маску за порадами зі статті, вже за кілька тижнів помітила, що шкіра стала більш гладенькою, а пори візуально зменшилися. Тепер використовую її регулярно й дуже задоволена результатом!
Як обрати маску для закриття пор на обличчі
Як обрати маску для закриття пор на обличчі
Дівчата, якщо хочете, щоб шкіра виглядала ідеально, раджу почитати цю статтю
Як обрати маску для закриття пор на обличчі: https://baby.dn.ua/masku-dlya-zakrytiya-por.dhtm. Тут детально пояснено, які маски дійсно працюють, і наведено поради щодо вибору для різних типів шкіри.
Я сама довго мучилася з розширеними порами на носі та в Т-зоні, перепробувала купу засобів без особливого ефекту. Після того як підібрала маску за порадами зі статті, вже за кілька тижнів помітила, що шкіра стала більш гладенькою, а пори візуально зменшилися. Тепер використовую її регулярно й дуже задоволена результатом!