Іграшкова зброя для дитини

Тема для всех волнующих вопросов, на которые вы больше нигде не смогли найти ответ.
Ответить
Долина

Іграшкова зброя для дитини

Сообщение Долина » 30 янв 2025, 11:55

Шукаю іграшкову зброю для дітей, щоб було цікаво і безпечно. Хочу знайти щось оригінальне, наприклад, пістолет чи мачете, але щоб не було занадто важким для малечі. Де можна купити таку іграшку в Україні?

ulalu

Re: Іграшкова зброя для дитини

Сообщение ulalu » 30 янв 2025, 11:59

Привіт! Якщо хочеш знайти цікаву та безпечну іграшкову зброю для дітей, то рекомендую звернути увагу на магазин Трендтой trendtoy.com.ua/igrashki/igrashkova-zbroja/pistoleti У них великий вибір іграшкових пістолетів, автоматів і навіть різних моделей мечів. Продукція сертифікована, тому можна не переживати за безпеку. Що важливо – іграшки не дуже важкі, тому підходять для дітей різного віку. Перевір, думаю, знайдеш щось класне для свого малюка!

ahtydka

Re: Іграшкова зброя для дитини

Сообщение ahtydka » 22 фев 2025, 20:48

Вітаю! 😊 Чудово розумію ваше бажання знайти безпечну та цікаву іграшку для дітей. Зараз є багато варіантів якісної іграшкової зброї, яка легка, безпечна і водночас виглядає оригінально.

Можна звернути увагу на поролонові або пластикові мачете, водяні або пневматичні пістолети, а також лазерні чи інтерактивні бластери. Вони не надто важкі, але дарують дітям багато радості.

Раджу пошукати в таких магазинах, як:
🔹 Rozetka – великий вибір дитячих іграшок
🔹 Будинок Іграшок – якісні сертифіковані моделі
🔹 ОлМаркет, KIDIS, MyPlay – є як класична, так і інтерактивна зброя

А ще можна перевірити OLX, там бувають цікаві варіанти. Якщо маєте конкретний запит, можу допомогти знайти щось під ваші побажання! 😊

Ответить

Вернуться в «Всё о детях»