Поради по вибору люстри

Советы по ремонту и обустройству дома, выбору мебели и декора, дизайнерские идеи.
Ответить
zibra

Поради по вибору люстри

Сообщение zibra » 04 июл 2025, 00:06

Привіт! Маю надію на вашу допомогу: вибираю люстру для нової квартири й зовсім не знаю, з чого почати. Багато дизайнів, розмірів, матеріалів... Що важливіше – стиль чи функціональність? Щиро дякую за будь-яку пораду!

Vika1984

Re: Поради по вибору люстри

Сообщение Vika1984 » 04 июл 2025, 01:44

Вітаю! Під час вибору люстри справді варто враховувати кілька моментів: розмір кімнати, висоту стелі, стиль інтер’єру та, звісно, функціональність освітлення. У великих приміщеннях добре виглядають кришталеві або багатолампові моделі, наприклад, "Гліцинія" на 6 або 10 ламп. Якщо ж простір менший — краще звернути увагу на лаконічні підвісні або LED світильники. Купити люстри та LED світильники у "S-SVIT" – широкий вибір та якість. У них зручно підібрати все: від мінімалістичних моделей до яскравих акцентних рішень, як-от люстри в стилі Loft або дизайнерські "Молекули". Орієнтуйтесь також на освітленість – іноді краще взяти модель з регулюванням яскравості.

O4ekkk

Re: Поради по вибору люстри

Сообщение O4ekkk » 11 июл 2025, 14:05

Привіт! 🌸 Дуже розумію вас – ми теж нещодавно вибирали люстру для квартири й спочатку трохи розгубилися від різноманіття. Раджу спершу визначити, для якої саме кімнати ви шукаєте (вітальня, спальня, кухня) і який там стиль інтер’єру.

✅ Для мене важливим було поєднати функціональність і дизайн – щоб було достатньо світла, але й виглядало красиво. Ще варто звернути увагу на розміри люстри, щоб вона не була занадто великою чи маленькою для приміщення.

Якщо хочете, можу поділитися кількома лайфхаками, на що звертати увагу при виборі. 😉

Ответить

Вернуться в «Домашний уют»