Яку машину купити?
- SladkayaVata
Яку машину купити?
Яка у вас машина? Якщо це буде перше моє авто як вважаєте яку марку і модель авто вибрати? Питання, якщо його потім страхувати, як ви обираєте страхову компанію для своєї машини?
- XaocVselenskiy
Re: Яку машину купити?
SladkayaVata писал(а): ↑01 май 2026, 14:11Яка у вас машина? Якщо це буде перше моє авто як вважаєте яку марку і модель авто вибрати? Питання, якщо його потім страхувати, як ви обираєте страхову компанію для своєї машини?
Хтось каже брати щось стареньке, щоб не шкода було побити, а хтось - навпаки, щоб з сервісів не вилазити. З власного досвіду, краще дивитись на щось типу Ford Fiesta або Hyundai i20. Машинки маневрені, паркуватись у дворах - одне задоволення, та й по запчастинах по кишені не б’ють. Головне, щоб кузов був живий, бо двигун перебрати можна, а от гнилий поріг - то вже біль.
Щодо страховки, то тут не треба вестись на найдешевшу ціну. Був випадок у сусіда, коли зекономив триста гривень, а потім пів року чекав виплат після дрібного ДТП. Я зазвичай просто дивлюсь свіжий рейтинг страхових компаній за автоцивілкою, там хоча б зрозуміло, хто реально платить гроші, а хто тільки обіцяє. Корисна штука, щоб не тикати пальцем у небо. Краще один раз почитати аналітику, ніж потім за свій рахунок чужі бампери фарбувати. Подивіться моделі 2015-2018 років, зараз це такий собі «золотий стандарт» для старту, коли і комфорт є, і машина ще не розсипається.
Как раз вот с мужем варианты по покупке авто присматриваем сейчас
Брат нещодавно автівку міняв, купивши форд куга в автосалоні тут https://www.winnerauto.ua/cars/ford/novyi-kuga/ тут докладніше, автівка надійна, якісна, а головне в управлінні зручна, подивиться, гадаю і собі підберете кращій варіант