Де купити дзеркало з підсвіткою?

Советы по ремонту и обустройству дома, выбору мебели и декора, дизайнерские идеи.
Ответить
ulalu

Де купити дзеркало з підсвіткою?

Сообщение ulalu » 22 фев 2025, 15:35

Всім привіт! Шукаю дзеркало з підсвіткою для ванної, щоб не було занадто громіздким, але й добре освітлювало. Підкажіть, де таке можна знайти?

gallipka

Re: Де купити дзеркало з підсвіткою?

Сообщение gallipka » 22 фев 2025, 15:36

Якщо хочеш поєднати естетику і функціональність, зверни увагу на дзеркала від "Аква Родос" https://dim-interior.com.ua/santehnika- ... idsvitkoyu Вони не тільки стильні, але й мають зручну підсвітку, що не псує загальну атмосферу ванної. Крім того, матеріали досить довговічні, що важливо для вологих приміщень.

ahtydka

Сообщение ahtydka » 23 фев 2025, 17:06

ulalu писал(а):
22 фев 2025, 15:35
Всім привіт! Шукаю дзеркало з підсвіткою для ванної, щоб не було занадто громіздким, але й добре освітлювало. Підкажіть, де таке можна знайти?
Привіт! Я нещодавно шукала собі таке дзеркало і можу підказати кілька варіантів. У великих магазинах типу Епіцентру або Leroy Merlin є хороший вибір – там можна знайти дзеркала різних розмірів і з різними типами підсвітки.

Якщо хочеш щось більш стильне або на замовлення, можна глянути в спеціалізованих магазинах меблів для ванної або на маркетплейсах, таких як Rozetka або Prom. Там є як класичні моделі, так і більш сучасні з сенсорним керуванням та регулюванням яскравості.

Ще один варіант – замовити у майстрів на OLX або в Instagram, де роблять на індивідуальне замовлення під потрібний розмір.

Ти вже визначилася, яке саме потрібно – кругле, прямокутне, з холодним чи теплим світлом? Можу підказати більш конкретно, якщо маєш якісь вимоги! 😊

O4ekkk

Сообщение O4ekkk » 25 фев 2025, 14:12

ulalu писал(а):
Привіт! Я теж нещодавно шукала дзеркало з підсвіткою для ванної, тому розумію, як важливо знайти зручний і стильний варіант. Раджу звернути увагу на інтернет-магазини, такі як Rozetka, Leroy Merlin, Epicentr, там є великий вибір різних моделей – від мінімалістичних до дизайнерських.

Якщо хочеш щось більш унікальне, можна пошукати в Instagram або у місцевих майстрів, які виготовляють дзеркала на замовлення. Так можна підібрати ідеальний розмір та тип підсвітки.

Сподіваюся, знайдеш те, що ідеально впишеться у твою ванну! 😊

ahtydka

Сообщение ahtydka » 27 фев 2025, 12:12

ulalu писал(а):
Привіт! Я нещодавно теж шукала таке дзеркало для ванної і можу поділитися досвідом. Якщо тобі важливо, щоб підсвітка була яскравою, але не сліпила, зверни увагу на LED-дзеркала з регулюванням яскравості – дуже зручно підлаштовувати освітлення під свої потреби.

Я замовляла своє в онлайн-магазині, вибирала компактний варіант із сенсорним вимикачем – дуже задоволена! Можна подивитися в спеціалізованих магазинах сантехніки або меблів для ванної, наприклад, у Leroy Merlin чи Епіцентрі, а ще є хороший вибір на маркетплейсах.

Якщо потрібно, можу скинути посилання на ті моделі, які мені сподобалися. Ти вже визначилася, який розмір шукаєш? 😊

Ответить

Вернуться в «Домашний уют»