Житло

Советы по ремонту и обустройству дома, выбору мебели и декора, дизайнерские идеи.
Ответить
Labuda

Житло

Сообщение Labuda » 07 дек 2019, 10:59

Привіт. Мені потрібна допомога, бо не знаю з якою саме компанією вести співпрацю і купляти квартиру? Буду вам вдячна, якщо проконсультуєте мене з цього приводу, бо я не знаю у якому саме напрямку треба рухатися

MurrrKisa

Re: Житло

Сообщение MurrrKisa » 07 дек 2019, 11:58

Labuda писал(а):
07 дек 2019, 10:59
Привіт. Мені потрібна допомога, бо не знаю з якою саме компанією вести співпрацю і купляти квартиру? Буду вам вдячна, якщо проконсультуєте мене з цього приводу, бо я не знаю у якому саме напрямку треба рухатися
Можу вам порадити одного забудовника, який допоможе розібратися у організаційних питаннях та купити вам квартиру на вигідних умовах. Ось тут https://levada.if.ua/ квартири Івано-Франківськ ви можете продивитися у яких житлових комплексах залишилися і продовжити вивчати інформацію на головній сторінці сайту, вона у будь-якому випадку вам знадобиться. Я витратила декілька хливин часу на пошуки, але залишилася задоволена и зробила перший вклад ще у минулому році, і ось нещодавно – переїхала у квартиру.

Ответить

Вернуться в «Домашний уют»